Kontakt: 70 60 59 81 - SMS: 30 14 14 24 - mail: support@sn-service.dk

Backup

Ordet backup er oprindeligt et engelsk udtryk, som nu også anvendes i det danske sprog. Et mere dansk klingende ord for backup er sikkerhedskopi. Dette ord bruges også i nogen udstrækning med ikke i ligeså stor stil.

En backup kan forklares ganske kort som en ekstra kopi af nogle data. Altså en kopi af nogle data, sådan at dataene ikke kun ligger gemt et sted, men to steder. Ideen er, at mister du de oprindelige data (den originale kopi), så kan du genskabe dine data ud fra din backup (ekstra kopien).

Lad os gøre det klart ved at bruge et simpel eksempel:

Køber du en computer, så indeholder den blandt andet en fysisk del, som hedder en harddisk. På denne harddisk ligger alle de data, som computeren indeholder. Når du vælger gem i f.eks. Word så gemmes Word dokumentet i en fil på harddisken. Når du skal bruge dokumentet igen åbner du filen i Word, som så læser indholdet af filen fra harddisken og du kan derefter arbejde videre med teksten.

En dag kommer du hjem fra arbejde og opdager at du har været udsat for indbrud, og at en af de ting som mangler er din computer. Fordi du har en backup af dine data kan du nu købe en ny computer, og kopiere dokumentet fra din backup til den nye computer. At du havde en backup betød altså, at du ikke mistede dit dokument selv om du mistede din computer.

SN-Service servicere Jottacloud Backup. Det er et stabilt og brugervenligt program der automatisk tager sikkerhedskopier af dine vigtigste filer.

Med SN-Service backupløsning vil du kunne gendanne dine vigtigste filer lige meget hvad der sker.

Kontakt SN-Service for yderligere information om dine muligheder for sikker og stabil backup.