Vilkårene for at modtage nyhedsbrev

Hvem udsender nyhedsbrevet?

SN-Service.

Ja til betingelserne

Ved at sige ja til betingelserne for SN-Service nyhedsbrev, accepterer du, at vi sender nyhedsbrevet til din opgivne mailadresse.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Nyhedsbrevet udsendes når der er noget nyt.

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

SN-Service indsamler dit oplyste navn og mailadresse.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Vi bruger kun de indsamlede oplysninger til at sende nyhedsbrevet ud.

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer oplysningerne (navn og mailadresse) lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, sletter vi oplysningerne. Dog kan oplysningerne stå i vores system fra andre sammenhænge.

Du kan altid afmelde dig

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet – enten ved at klikke på ’afmeld’ nederst i selve nyhedsbrevet eller ved at kontakte SN-Service. Dit navn og mailadresse vil derefter blive slettet fra nyhedsbrevslisten.